Fursecuri cu banane

de Lau in Dulciuri, 28 Oct 2016 | 3654 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g margarina
  • 125 g zahar
  • 1 ou
  • 350 g faina
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1 varf cutit sare
  • 1-2 banane coapte
  • esenta de vanilie
  • zeama de lamaie
  • Decor
  • zahar
  • scortisoara
  • nuca de cocos
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu banane:

Intr-un bol mixam margarina cu zaharul,adaugam oul si mixam pana ce se omogenizeaza,adaugam praful de sare,zeama de lamaie,esenta,bicarbonatul,banan pisata si amestecam pana ce se omogenizeaza,

Adaugam treptat faina,amestecand cu lingura la inceput dupa care framantam cu mana pana rezulta o coca omogena,la final adaugam 1 lingura de ulei si mai framantam putin,

Dam la rece 30 min dupa care cu mainele unse cu ulei formam bilute care le vom trece prin zaharul amestecat cu scortisoara(dupa gust)

Le aplatizam putin si le asezam in tava tapetat cu hartie de copt.

TIPS-URI

1

Putem pune mai putina faina pentru a rezulta o coca care se poate folosi posul

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu banane si cocos