Fursecuri cu lamaie

de Geanina87 in Dulciuri, 26 Dec 2014 | 3023 vizualizari

 

Vestitele fursecuri...Reteta am preluat-o de la Ina, care la randul ei a luat-o de la Timeea. Eu le imbratisez pe amandoua in semn de multumire, pentru ca tare bune mai sunt la cafea. Diferenta e ca eu le-am facut cu margarina Unirea Experta, pentru ca sotul meu nu a gasit Rama cu unt in supermarket :)

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina Unirea Experta
  • 2 oua
  • 180 g zahar
  • coja rasa si zeama de la o lamaie
  • 450 g faina
  • 1 praf de copt
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie
  • Pt.pudrat:
  • zahar tos si zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu lamaie:

Mixam margarina moale cu zaharul peste care adaugam cele 2 oua.Incorporam treptat coaja si zeama de lamaie,praful de sare, esenta de vanilie si faina amestecata cu praful de copt.Compozitia rezultata o infoliem si o dam la rece pentru cateva ore bune, dupa care formam bilute pe care le trecem mai intai prin zahar tos,apoi prin zahar pudra si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.E necesar sa lasam distanta intre ele ca sa nu se lipeasca in timpul coacerii. Dam tava la cuptorul preincalzit la 180° pt aprox 10 min. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta-un alt fel de salam de biscuiti