Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Venea asa un miros de la patiseria de peste drum,cine-o fi pus-o acolo ..ala a fost om nebun.....deci azi mi-a mirosit a fursecuri si cum mai aveam untura,am zis ca poate-mi trece somnul daca fac fursecuri.....
Intr-un castron punem untura, adaugam smantana, zaharul, zaharul vanilat, ouale, praful de sare si coaja de portocala. Omogenizam bine toate ingredientele, apoi punem praful de copt si stoarcem jumatate din portocala. La final adaugam faina si amestecam bine.
Punem aluatul intr-un posh si formam floricele pe care le ornam cu stafide, fursecurile le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam tava la cuptorul preincalzit, la foc moderat, cca 20-25 min, pana incep sa se rumeneasca frumos.
Se scot pe platou se pudreaza cu zahar sau se pune sos de ciocoalata deasupra.
1
Data viitoare adaug mai mult zahar,imi plac mai dulci...
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult