Ghiveci de legume

de dakris in Mancaruri de post, 13 Mar 2012 | 5962 vizualizari

 

o portie de vitamine :D

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi medii
  • 1 morcov mare
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 2 cepe
  • 1 vanata mica
  • 1 ardei
  • 100 g mazare congelata
  • 100 g fasole verde congelata
  • 3 linguri bulion
  • 100 ml ulei
  • patrunjel
  • marar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

Legumele se curata, se spala, se taie dupa preferinta, se pun intr-o cratita (exceptand fasolea si mazarea care se vor pune dupa ce restul legumelor au fiert 20 min.) si se acopera cu apa si 100 ml ulei. Se sareaza dupa gust si se introduce in cuptorul incins la foc potrivit. Cand legumele sunt fierte se adauga bulionul, impreuna cu care mai fierb 15 min. La final se adauga verdeata tocata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Sim0na 1

13.03.2012, 21:21

Foarte buna mancarica!

dakris 1

14.03.2012, 07:41

va multumesc din suflet pentru aprecieri!

MIUTA 1

14.03.2012, 13:46

Delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci cu cartofi şi varză - de post