Gogosari si conopida in sos

de AnyCostescu in Conserve, 7 Oct 2014 | 2401 vizualizari

 

ADor aceasta salata de gogosari in sos.Iarna e numai buna de servit in loc de muraturi!!

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogosari
  • 1 conopida
  • 250 ml apa
  • 250 ml ulei
  • 250 ml otet
  • 250 g zahar
  • 4 linguri mustar
  • 400 g bulion
  • 2 lingguri sare
  • boabe piper
  • coriandru
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari si conopida in sos:

Gogosarii se spala, se curata de seminte si se taie fasii.

Conopida se taiie buchetelee mici , se pune intr-o zita se spala si se lasa sa se stoarca.

Punem restul ingredientelor (fara gogosari si conopida) intr-o oala incapatoare.

Lasam sa fiarba 20 de minute.

Dupa acest timp adaugam conopida si gogosarii si lasam 5 minute.

Punem salata fierbinte in borcane si le intoarcem cu capacul in jos, sau pentru a fi siguri ca se sterilizeaza punem borcanele intr-o oala cu apa rece si dam la fiert pentru 20 minute din momentul in care incepe sa fiarba.

Se lasa borcanele la racit in apa in care au fiert, se scot, se sterg si se aseaza in camara (daca aveti)

Salata nu e buna de mancat imediat dupa ce ati facut-o,trebuie sa treaca minim 2 saptamani pentru a fi buna de mancat.

 

RETETA IN IMAGINI

Gogosari si conopida in sos-0
Gogosari si conopida in sos-1
Gogosari si conopida in sos-2
Gogosari si conopida in sos-3

COMENTARII (16)

mirela0911 1

07.10.2014, 21:28

Tare buni sunt!

AnyCostescu 1

08.10.2014, 12:29

multumesc >>

AnyCostescu 1

08.10.2014, 12:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41