Gogosi cu carne de vita presata

de Aletta in Aperitive / Garnituri, 11 Sep 2016 | 379 vizualizari

 

Atat de pufoase incat nu te poti oprii din a le manca. si perfecte ca aperitiv


 

 

INGREDIENTE

Aluatul:

  • 450 g faina
  • 30 g drojdie proaspata
  • o lingurita de zahar
  • 250 ml lapte
  • 50 g unt
  • 3 galbenusuri
  • 500 g cartofi fierti si razuiti
  • un praf de sare
  • branza razuita

Restul ingredientelor:

  • 300 g carne de vita presata
  • 3 linguri smantana
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu carne de vita presata:

Se incepe cu aluatul care trebuie sa creasca.

Laptele se incalzeste,se adauga zaharul si drojdia si se lasa la crescut cam 15 minute.

Cartofii fierti si razuiti se pun intr-un bol in care vom pregatii aluatul,faina,praful de sare,untul,galbensurile si drojdia crescuta.

Se framanta aluatul,se acopera cu folie si se lasa la crescut o ora.

Intre timp carnea se sfaramiteaza cu o furculita,se adauga sare,piper, smantana si se amesteca bine.

Se intinde o foaie, se pune cu o lingurita din loc in loc pana la jumatatea foii si se intoarce cealalta jumatate peste.

Se foloseste o ceasca ca la gogosi si se prajesc in ulei incins.

Se presara branza si se mananca calde.

Mie mi-au iesit 48 de bucati.

Pofta buna si voua daca va decideti sa faceti :)

 

TIPS-URI

1

carnea de vita se poate inlocui cu carne de pui presata

RETETA IN IMAGINI

Gogosi cu carne de vita presata-0
Gogosi cu carne de vita presata-1
Gogosi cu carne de vita presata-2
Gogosi cu carne de vita presata-3
Gogosi cu carne de vita presata-4
Gogosi cu carne de vita presata-5
Gogosi cu carne de vita presata-6
Gogosi cu carne de vita presata-7
Gogosi cu carne de vita presata-8

COMENTARII (13)

Rocsi

Rocsi 1

12.09.2016, 20:27

Ce bune trebuie sa fie!

mihaelar63

mihaelar63 1

13.09.2016, 17:31

noiinbucatarie

noiinbucatarie 1

16.09.2016, 18:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!