Guguluf cu iaurt, zmeura si stafide

de Panacris in Prajituri, 25 Oct 2012 | 3617 vizualizari

 

Un dulce rapid si satios. Anycostescu multumesc ptr inspiratie>:D

 

INGREDIENTE

  • iaurt 500 g;
  • zahar tos 200 g,
  • oua 4 bucati,
  • zahar vanilinat 2 plicuri,
  • margarina Rama 100 g,
  • praf de copt 1 plic,
  • faina alba de grau cat cuprinde (ca sa fie un aluat ca si la chec!),
  • stafide aurii 100 g,
  • zmeura proaspata 250 g,
  • cicolata rasa 100g.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu iaurt, zmeura si stafide:

Ouale se amesteca energic cu zaharul, zaharul vanilinat si margarina moale. Faina se cerne impreuna cu praful de copt si se adauga la amestecul de oua, amestecand usor pana se incorporeaza toate ingredientele. La final se adauga stafidele, zmeura si ciocolata rasa, amestecand usor.

Se toarna in forma de guguluf si se pun la copt in cuptorul preincins,  la foc mediu cca. 50 de minute.

Dupa ce trece testul scobitorii, se scoate din cuptor si se pudreaza cu zahar farin. 

TIPS-URI

1

ciocolata se poate inlocui cu cacao,

2

se pot folsi si alte combinatii de fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf cu iaurt, zmeura si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

diaconta 1

25.10.2012, 20:35

normal,doar are tot ce-i trebuie ca sa fie bun

Rocsi 1

25.10.2012, 21:29

E asa mai de moldoveanca, dar merge

Bya Ralu 1

17.06.2013, 19:22

ce bun

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec mulino bianco