Guguluf cu piure de castane si pere

de anca_rm in Dulciuri, 30 Sep 2015 | 678 vizualizari

 

Oana a vrut briose , dar nu mi-a dat formele de briose asa ca am facut in forme de silicon de guguluf .
Formele de briose sunt la bucataria ei si nu e voie sa ma ating de ele.

 

INGREDIENTE

  • -4 oua
  • -2 linguri ulei
  • -200 gr piure castane
  • -2 pere
  • -esenta rom(optional)
  • -2 linguri zahar
  • -4 linguri faina
  • -0.5 plic praf de copt
  • -praf sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf cu piure de castane si pere:

Am folosit piure de castane congelat , un pachet de 200 grame pe care l-am lasat la decongelat.

Perele le-am curate de coaja si le-am taiat cubulete destul de mici pe care le-am stropit cu putina zeama de lamaie , ca sa nu se oxideze.

Ouale impreuna cu zaharul,praful de sare si esenta de rom le batem pana cand se fac ca o spuma si se albesc .

In oua am adaugat piureul de castane si am omogenizat bine , vom obtine o compozitie de culoare maronie . Adaugam uleiul , faina si praful de copt.

Amestecam bine si punem compozitia in formele de briose(fiecare forma de briosa trebuie sa ramana goala cam 1 cm)

In fiecare forma am pus cateva bucatele de pere .

Am pus briosele in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 20 minute .

 

 

 

TIPS-URI

1

folositi orice alt fruct

2

coaceti in forma de briose, mini guguluf sau chec

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Guguluf cu piure de castane si pere 403532
retete culinare - Guguluf cu piure de castane si pere 403533
retete culinare - Guguluf cu piure de castane si pere 403534
retete culinare - Guguluf cu piure de castane si pere 403535
retete culinare - Guguluf cu piure de castane si pere 403536

COMENTARII (14)

Bya Ralu 1

30.09.2015, 18:48

Andra_Constantinescu 1

30.09.2015, 19:39

Ce bune trebuie sa fie!

Rocsi 1

30.09.2015, 19:58

Ce frumusele

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S