Gulas secuiesc

de MonaMimi in Mancaruri cu carne, 25 Oct 2012 | 5096 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne vita sau porc
  • 3-4 cartofi
  • 4-5 rosii
  • 1 cana suc rosii
  • 4 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 2 ardei capia
  • 1 ardei iute
  • 2 lingurite boia iute
  • 1-2 foi de dafin
  • 1 lingurita cu otet
  • sare
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas secuiesc:

Incingem 2-3 linguri ulei intr-un ceaun sau oala mare si punem bucatile de carne la prajit. Rumenim carnea apoi adaugam ceapa taiata solzisori si usturoiul fasiute. Lasam totul cateva minute ca sa se inmoaie ceapa si adaugam boiaua, dafinul, otetul, rosiile decojite si taiate cubulete, sare dupa gust. Amestecam totul, adaugam sucul de rosii si doua cani cu apa si lasam acoperit la foc mic, circa o ora.I ntre timp taiem cartofii cuburi, ardeiul capia si ardeiul iute taiat fasii. Dupa o ora de fiert gulasul, adaugam cartofii si ardeii potrivim de sare si piper dupa gust si mai lasam o jumatate de ora la fiert.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Gulas secuiesc 184403
retete culinare - Gulas secuiesc 184404
retete culinare - Gulas secuiesc 184405
retete culinare - Gulas secuiesc 184406
retete culinare - Gulas secuiesc 184407
retete culinare - Gulas secuiesc 184408
retete culinare - Gulas secuiesc 184409

COMENTARII (13)

marcela1979 1

26.10.2012, 07:48

ce bunatate avem aici

adry88 1

26.10.2012, 09:13

MotanLaOale 1

26.10.2012, 11:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D