Hamburgheri cu cereale si susan

de karinna in Mancaruri cu carne, 26 Apr 2014 | 521 vizualizari

 

Buni si gustosi !

 

INGREDIENTE

  • - 500 g carne tocata de porc si vita
  • - 100 g cereale ( grau, orz, ovaz, secara )
  • - 2 oua
  • - 1 ceapa
  • - Susan
  • - Piper si nucsoara
  • - Sare
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamburgheri cu cereale si susan:

 Se pune intr-un bol carnea, se adauga ceapa taiata marunt, cruda, nu calita, cele doua oua batute, sare, piper si nucsoara dupa gust. Se formeaza hamburgherii, se dau prin susan si se pun in tava imbracata cu hartie siliconata. Nu se unge tava cu nimic deoarece se topeste grasimea din continut la copt. I-am pregatit la cuptor deoarece asa sunt mai dietetici. In timpul coacerii se supravegheaza si se intorc o data.

Pofta buna  !

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Hamburgheri cu cereale si susan 313839
retete culinare - Hamburgheri cu cereale si susan 313840
retete culinare - Hamburgheri cu cereale si susan 313841
retete culinare - Hamburgheri cu cereale si susan 313842
retete culinare - Hamburgheri cu cereale si susan 313843
retete culinare - Hamburgheri cu cereale si susan 313844
retete culinare - Hamburgheri cu cereale si susan 313845
retete culinare - Hamburgheri cu cereale si susan 313846
retete culinare - Hamburgheri cu cereale si susan 313847

COMENTARII (4)

Rocsi 1

26.04.2014, 20:37

Bine ai venit!

lucy2002 1

26.04.2014, 21:31

Vreau si eu !

laura_n 1

27.04.2014, 17:47

bun venit!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55