Humus

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 6 Aug 2013 | 3061 vizualizari

 

linkul retetei mi l-a trimis elena ,iar reteta este de aici http://bucatariacorinei.blogspot.ro/2012/03/hummus.html foarte foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 400 g naut in borcan
  • 3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare/piper
  • boia dulce/curcuma
  • 1/2 pahar de apa
  • 1 lingura zeama de lamaie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Humus:

Scurgem nautul de zeama si il punem in blender,adaugam apa,sare si piper si usturoiul taiat feliute.

Se mixeaza bine pana devine o pasta.

Deasupra punem ulei de masline,boia dulce si curcuma.

Se serveste cu paine prajita sau lipii

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Humus 250231
retete culinare - Humus 250232
retete culinare - Humus 250233
retete culinare - Humus 250234
retete culinare - Humus 250236
retete culinare - Humus 250237

COMENTARII (33)

Bya Ralu 1

07.08.2013, 10:58

Rocsi 1

07.08.2013, 11:55

Bya Ralu 1

07.08.2013, 16:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D