Inghetata cu crema de alune si Oreo

de alldaycooking in Dulciuri, 13 Mai 2012 | 1464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 180 gr mascarpone
  • 3 linguri fructoza
  • 150 gr crema ciocolata si alune
  • 90 gr biscuiti oreo
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu crema de alune si Oreo:

Smantana  am mixat-o pana cand am obtinut frisca. Mascarponele l-am mixat cu 3 linguri de fructoza. Am amestecat frisca si mascarponele, am adaugat crema de ciocolata si alune, apoi am amestecat fara a omogeniza complet crema. Ideea era sa aiba un aspect marmorat. Am pus crema intr-o caserola, iar deasupra am presarat biscuitii oreo fara crema dupa ce i-am maruntit. Am lasat la congelator pana a doua zi.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Inghetata cu crema de alune si Oreo 162587
retete culinare - Inghetata cu crema de alune si Oreo 162588
retete culinare - Inghetata cu crema de alune si Oreo 162589
retete culinare - Inghetata cu crema de alune si Oreo 162590
retete culinare - Inghetata cu crema de alune si Oreo 162591
retete culinare - Inghetata cu crema de alune si Oreo 162592
retete culinare - Inghetata cu crema de alune si Oreo 162593

COMENTARII (15)

alldaycooking 1

13.05.2012, 22:09

cu drag va servesc data viitoare cand mai fac, portia asta a fost prea mica si a disparut foarte repede!

Sim0na 1

15.05.2012, 08:24

Si eu o portie!!!!

iri_iri 1

15.05.2012, 10:39

numai tu simi,lasa si la altii!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L