Inghetata de pepene galben

de Miha in Dulciuri, 6 Aug 2009 | 3747 vizualizari

 

De fiecare data cand mergem la cumparaturi,copilasii mei si-au facut un ritual in a papa inghetata.
Robert e cel care alege aroma,de fructe de cele mai multe ori.Desi el nu mananca nici un fel de fruct,probabil vrea sa testeze gusturi. :))
Cea de pepene galben le-a placut tare mult,asa incat mi-am zis:"de ce nu?" Si iata ce-a iesit.
Pepenele,din pacate,l-am nimerit cam verde,dar a fost bun,dulce si aromat.

 

INGREDIENTE

  • 1 pepene galben (mic)
  • 125 g iaurt Cremosso
  • 100 ml frisca lichida
  • 1 lingura (plina ochi) miere de albine
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de pepene galben:

Pepenele curatat si taiat cuburi,l-am pus intr-un vas si am adaugat restul ingredientelor.


Cu mixerul vertical,am zdrobit bucatile de pepene si am mixat pana am obtinut o pasta fina.


Am dat la congelator si am mai mixat o data,dupa vreo 2 ore si inca o data dupa vreo alte 2. :)


Am taiat un alt pepene in jumatate,l-am curatat de samburi si l-am umplut cu inghetata.Am decorat cu putina ciocolata topita si am papat cu pofta. :))

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Inghetata de pepene galben 6905
retete culinare - Inghetata de pepene galben 6906
retete culinare - Inghetata de pepene galben 6907
retete culinare - Inghetata de pepene galben 6908
retete culinare - Inghetata de pepene galben 6909
retete culinare - Inghetata de pepene galben 6910

COMENTARII (2)

ANCA 1

07.08.2009, 11:55

miha, de care frisca lichida folosesti la inghetate?

Miha 1

07.08.2009, 12:00

De obicei folosesc frisca lichida Milli.Dar am facut si cu Meggle si a fost la fel de buna.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Mena
  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Parjoale de legume si branza

de Rux 9

Parjoale de...

ieri la 23:40

Chiftele de legume

de Ksenya 4

Chiftele de legume

ieri la 15:20

Tortellini cu carne si ardei

Tortellini cu...

pe 28.09 la 22:27