Inghetata de pere si iaurt de capsuni

de adasev12 in Dulciuri, 11 Apr 2011 | 2123 vizualizari

 

prima mea tentativa de inghetata...nu prea reusita, dar cpomestibila in final...desi am amestecat-o de cateva ori, tot au mia ramas ace de ghiata...poate imi dati voi o idee pe viitor..cum sa si ce tre faut ca sa iasa mai buna....

 

INGREDIENTE

  • 2 pere mari
  • 200 ml frisca lichida
  • 2 lg miere
  • 125 ml iaurt de capsuni
  • caramel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de pere si iaurt de capsuni:

perele le-am curatat si taiat cubulete, apoi le-am pus in robot cu mierea si iaurtul si le-am mixat pasta

frisca am batut-o fff bine si apoi am amestecat-o usor cu perele , am pus in cutie de inghetata si am dat la congelator peste noapte. in primele 4 ore am amestecat-o din ora in ora pt a nu face ace de gheata, dar in final tot a a avut ceva....de rea nu e rea...dar....oare ce tre facut sa nu aiba deloc ace????

am servit cu frisca si topping de caramel

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Inghetata de pere si iaurt de capsuni 98000
retete culinare - Inghetata de pere si iaurt de capsuni 98001
retete culinare - Inghetata de pere si iaurt de capsuni 98002
retete culinare - Inghetata de pere si iaurt de capsuni 98003
retete culinare - Inghetata de pere si iaurt de capsuni 98004

COMENTARII (25)

adasev12 1

12.04.2011, 19:35

mona, diva...

mamaieelena 1

13.04.2011, 07:28

Bucataras Medi 1

13.04.2011, 20:57

Ce bunaciune...........

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D