Lasagna cu branza

de Lau in Lasagna, 16 Iul 2013 | 3906 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 foi de lasagna
  • 2 oua
  • 3 rosii medii
  • busuioc
  • 125 g brie
  • 120 g camembert
  • sare
  • piper
  • 100 g cascaval
  • Sos de rosii
  • 2-3 linguri de ulei
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 5 rosii
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 100 g cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu branza:

Sosul de rosii-adaugam uleiul in tigaie,adaugam ceapa tocata si lasam sa se caleasca putin,adaugam usturoiul pisat si rosiile zdrobite,condimentam cu sare si piper dupa gust,lasam la foc mic pana se formeaza ca un sos,la final punem busuiocul,

Punem apa si sare intr-o cratita,cand fierbe apa adaugam foile de lasagna si lasam sa fiarba ca 3-5 min sa fie al dente(cat sa putem sa le rulam,eu am adaugat cate 3 foi in oala)

Le scoatem pe o hartie de copt(aliniate)fara sa le clatim cu apa.

Intr-un vas radem branza,adaugam ouale,piper si sare dupa gust(eu nu am mai adaugat sare in branza)amestecam bine.

Rosiile le taiem felii potrivite.

Pe fiecare foaie adaugam cate 1-2 linguri de branza,adaugam 2 felii de rosii si deasupra busuioc,dupa care rulam cat mai strans.

Asezam in tava unsa cu unt,adaugam sosul de rosii deasupra(acoperind si marginile ca sa nu se usuce in timpul coacerii)adaugam cascavalul ras(eu am adaugat si un pic de busuioc uscat si dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos deasupra.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Lasagna cu branza 245067
retete culinare - Lasagna cu branza 245068
retete culinare - Lasagna cu branza 245069
retete culinare - Lasagna cu branza 245070
retete culinare - Lasagna cu branza 245071
retete culinare - Lasagna cu branza 245072
retete culinare - Lasagna cu branza 245073
retete culinare - Lasagna cu branza 245074
retete culinare - Lasagna cu branza 245075
retete culinare - Lasagna cu branza 245076

COMENTARII (19)

Cris2711 1

16.07.2013, 20:21

love lasagne

Lau 1

16.07.2013, 20:44

gaby_gabytza 1

20.07.2013, 11:52

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18