Lasagna cu spanac

de Doralinda in Lasagna, 31 Ian 2013 | 2573 vizualizari

 

Nu imi prea place spanacul dar in aceasta reteta, il ador!

 

INGREDIENTE

  • 12 foi de lasagna
  • 500 gr spanac proaspat
  • 300 branza feta
  • 500 ml lapte
  • 1 praz
  • 2 cepi verzi
  • marar
  • patrunjel
  • putin ulei ptr calit
  • 1-2 rosii
  • branza parmezan
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna cu spanac:

Tocam cu mixerul dar nu prea marunt prazul si ceapa si calim in putin ulei. Spanacul, il frecam cu putina sare si stoarcem de zeama si mai lasam putin la scurs. Cand s-au calit prazul cu ceapa, adaugam si spanacul si mai lasam cca 5 min, apoi punem laptele si branza feta bucatele, lasand pe foc mic pana se ingroasa putin, cca 5-10 min. La urma adaugam si mararul cu patrunjel tocat marunt.

Intr-o tava, punem un rand de lasagna apoi din compozitie avand grija sa fie acoperite bine foile, si continuam asa pana le terminam. Pe ultimul rand de lasagna, punem rosiile taiate felii subtiri si presaram cu parmezan. Lasam la cuptorul preincalzit la 180C ptr cca 40 min.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Lasagna cu spanac 201148
retete culinare - Lasagna cu spanac 201149
retete culinare - Lasagna cu spanac 201150
retete culinare - Lasagna cu spanac 201151
retete culinare - Lasagna cu spanac 201265

COMENTARII (28)

Doralinda 1

31.01.2013, 21:20

Buni! Multumesc frumos! Prefer lasagna asta decat cea cu carne!

ANNA_46 1

31.01.2013, 21:27

Foarte buna combinatie si ce culori minunate

Doralinda 1

31.01.2013, 21:47

Multumesc anna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55