Macaroane cu branza si conopida

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 10 Oct 2015 | 838 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida cu tot cu frunze, curatata si taiata in 4
  • 4 fasii Pancetta
  • 500 grame macaroane
  • 200 grame branza Cheddar
  • oregano
  • rozmarin
  • busuioc
  • 4 catei de usturoi
  • 4 felii de paine
  • 1 lingura ulei de masline
  • 250 grame Creme fraiche
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macaroane cu branza si conopida:

Conopida se fierbe in apa cu sare impreuna cu macaroanele 5-6 minute. Se scurg pastrand o parte din apa in care au fiert. Se tranfera intr-un vas pentru cuptor, se zdrobesc usor  si se amesteca cu branza Cheddar rasa, apa in care au fiert, creme fraiche si 2 catei de usturoi pisati. 

Pancetta se prajeste intr-o tigaie fara ulei cateva minute, pana devine crocanta. 

Cu ajutorul unui robot de bucatarie, se amesteca si maruntesc feliile de paine, pancetta, oregano, rozmarin, cimbru, restul de usturoi, sare si piper, iar la final 1 lingura de ulei de masline. 

Se toarna pesmetul in vasul cu macaroane, acoperind toata suprafata vasului. Se gatesc 10 minute in cuptorul preincalzit la 220 de grade Celsius.

 

RETETA IN IMAGINI

Macaroane cu branza si conopida-0
Macaroane cu branza si conopida-1

COMENTARII (7)

Bunica

Bunica 1

10.10.2015, 17:01

Macaroane cu brânză da,conopidă ba!

Anett

Anett 1

10.10.2015, 17:15

Wow super combinatie!

Rux

Rux 1

10.10.2015, 23:23

O idee grozava!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!