Mere coapte umplute cu nuci si stafide

de katty in Dulciuri, 19 Feb 2015 | 3638 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 mere
  • 100 gr nuci macinate
  • scortisoara macinata
  • 70 gr stafide
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mere coapte umplute cu nuci si stafide:

Spalam merele si le stergem cu un prosop.Taiem cate un capac deasupra, iar cu ajutorul unei linguri scoatem mijlocul merelor, pastrand un perete de 1 cm.

Amestecam nucile macinate cu scortisoara si stafidele. Umplem cu acest amestec merele si le punem capacul.Asezam merele intr-o tava pe hartie de copt.

Dam tava la cuptor pentru 25-30 de minute la foc potrivit pana merele se inmoaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mere coapte umplute cu nuci si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (8)

Andra_Constantinescu 1

19.02.2015, 18:31

Rocsi 1

19.02.2015, 21:48

Nu refuz un mar copt!

Merisor 1

19.02.2015, 22:57

Vaai, ce am gasit aici!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mușuroi de cârtiță

ieri la 23:40

Creveti cu usturoi reteta rapida si sanatoasa

ieri la 22:46

Reteta delicioasa de Prajitura cu miere si crema de vanilie, gust autentic si textura fina

de Miha 9

ieri la 22:36

Fasole batuta cu ceapa scazuta si usturoi, cea mai buna mancare de post

de laura_n 7

ieri la 17:01

Conopidă cu hummus și avocado, rețeta gustoasă de post

ieri la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mar copt cu crema de mascarpone