Merlucius pane

de madi_marin in Peste, 25 Mar 2011 | 7057 vizualizari

 

Mie imi place foarte mult pestele si merlucius chiar nu mai mancasem de mult. Asa ca am facut niste snitele delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati merlucius eviscerat
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Merlucius pane:

Pestele se taie pe langa sira de-o parte si de alta, astfel obtinem 4 fileuri pe care le taiem in jumatate. Se condimenteaza cu sare si piper.

Se bat ouale foarte bine, se adauga putina sare si putina faina ca sa se ingroase un pic compozitia.

Bucatile de peste se dau intai prin faina, apoi prin compozitia de ou si se pun la prajit in ulei (eu am avut de samburi de struguri) la foc mic pana se rumenesc bine pe ambele parti.

Sunt foarte bune servite calde cu mujdei deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Merlucius pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
File de merluciu pane