Mini clatite cu dovlecel si dulceata de cirese amare

de Constelatialeu in Dulciuri, 11 Mar 2014 | 9304 vizualizari

 

Deci nu incepeti cu intrebarile, de ce mini, de ce dovlecel, de ce cirese amare, de ce si de ce...pentru ca habar nu am, asa mi-a venit, asa am facut si gustul meu zice Delicioase, al vostru, gustu', habar n-am ce zice...

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei cca 380 g
  • 3 oua
  • un praf de sare
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 100 g zahar tos
  • 4 linguri ulei
  • 200 g faina
  • cca 100 ml lapte dulce ( daca e nevoie mai plusati)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini clatite cu dovlecel si dulceata de cirese amare:

Dovlecii fiind foarte cruzi n-a fost nevoie sa-i curat si sa le scot semintele, doar i-am spalat si taiat capetele. I-am dat pe razatoarea mare, am adaugat zaharul tos, zaharul vanilat, sarea si ouale si am omogenizat. Apoi am adaugat uleiul ca la maioneza, apoi faina cernuta si am subtiat cu lapte dulce.

Am pus tigaia de clatite pe foc am incins-o si apoi cu o lingura am format mini clatitute. Le-am intors de pe o parte pe alta si le-am asezat pe un platou.

Se pot servi simple sau cu dulceata, eu am preferat cu dulceata de cirese amare, am incercat una si cu nuca macinata, delicioase in orice forma...

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini clatite cu dovlecel si dulceata de cirese amare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri "Bradut"