Minitarte

de Lau in Prajituri, 8 Feb 2013 | 1054 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 50 g unt
  • 3 linguri untura
  • 1 galbenus
  • 1 praf de sare
  • 1/2 praf de copt
  • coaja de portocala
  • 300 g faina
  • 70 g zahar pudra
  • 4 linguri de apa rece
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minitarte:

Se amesteca faina cu ingredientele uscate.

Separat intr-un vas amestecam galbenusul cu apa.

Turnam peste compozitia de faina, adaugam untul si untura si amestecam bine. Invelim coca in folie alimentara si dam la rece cca 1 ora

Impartim coca in bucati egale si intindem in  forma de cerc.

Asezam in forma de tarta si intepam cu furculita pe alocuri

Dam la cuptor cca 20 minute sa se rumeneasca putin.

Lasam sa se raceasca putin in forme

Eu le-am umplut cu mousse de ciocolata si mousse  de zmeura in care am adaugat 100 g crema de branza

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Minitarte 202932
retete culinare - Minitarte 202934
retete culinare - Minitarte 202935

COMENTARII (18)

Lau 1

08.02.2013, 12:50

Rocsi 1

08.02.2013, 20:56

Lau 1

08.02.2013, 21:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55