Muffins a la LauraS

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 15 Mar 2010 | 1776 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 2 oua
  • - 150ml ulei
  • - 300ml lapte in amestec cu rom
  • - 250g zahar
  • - 350g faina
  • - 50g cacao
  • - 150g gem(eu am pus gem de prune si cirese)
  • - 1 pac. praf copt
  • -200 ml frisca
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins a la LauraS:

Cuptorul se incinge la 170 grade C. Se pun hartiutele speciale in formele de muffins. Se freaca ouale cu zaharul pina ce zaharul sa topit. Se adauga uleiul, gemul, laptele si faina ametecata cu cacaoa si praful de copt. Totul se mixeaza bine si se pun cate 2 linguri din compozitie in fiecare hartiuta de muffin. Acestea se introduc in cuptor si se coc cca. 20 min. la foc mediu. Se decoreaza dupa dorinta. Eu le-am decorat cu frisca batuta si cu crema caramel(mi-a ramas de la tort).Sunt delicioase,mai ales cu crema.

pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Muffins a la LauraS 22282
retete culinare - Muffins a la LauraS 22284
retete culinare - Muffins a la LauraS 22286
retete culinare - Muffins a la LauraS 22287
retete culinare - Muffins a la LauraS 22288
retete culinare - Muffins a la LauraS 22289
retete culinare - Muffins a la LauraS 22290
retete culinare - Muffins a la LauraS 22291

COMENTARII (9)

Oana 1

24.03.2010, 15:56

elena1988 1

22.03.2011, 09:30

adry88 1

07.07.2011, 11:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25