Muffins cu gem

de ionela2682 in Dulciuri, 15 Dec 2012 | 1378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iaurt mic de 140 grame,
  • 2 cutii de zahar
  • 2 oua
  • 3 cutii de faina,
  • ¾ cutie ulei
  • gem de prune.
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingura cacao
  • sare
  • (se va folosi drept masura cutia de iaurt)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muffins cu gem:

Se pun intr-un castron iaurtul, zaharul,sarea si ouale mixandu-se bine  pana se topeste zaharul. Faina pe care am amestecat-o cu praful de copt  si cacao, o adaugam in compozita de mai sus, treptat, amestecand cu mixerul pana se incorporeaza, se adauga si uleiul,omogenizam compozitia.

Turnam compozitia in forme  (atentie !!!,jumatate sunt suficient de pline),adaugam in mijlocul fiecareia cate o lingurita de gem ,dam la cuptor pana trec testul scobitorii.

 

RETETA IN IMAGINI

Muffins cu gem-0
Muffins cu gem-1
Muffins cu gem-2
Muffins cu gem-3

COMENTARII (22)

Satisfyyourcravings 1

16.12.2012, 12:07

Vin la cafea să pap muffins-urile acestea Super!

MonaMimi 1

16.12.2012, 12:09

mihaelar63 1

25.01.2013, 10:46

Acestea ar merge bine la ceai

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04