Musaca

de AndreaE in Mancaruri cu carne, 7 Ian 2014 | 3372 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 500 gr carne tocata
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 1 ou
  • condimente
  • o bucatica de cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca:

Cartofii se pun la fiert. Legumele se toaca marunt si se pun la prajit impreuna cu carnea tocata. Compozitia se condimenteaza , se adauga usturoiul pisat si se lasa sa se caleasca toate. 

Cand sunt fierti cartofii , se curata si se taie rondele. Intr-o tava se pune un rand de cartofi , se pune compozitia de carne si peste se mai pune un rand de cartofi.  Se bate oul , se toarna peste iar apoi se razaleste cascaval. Se da la cuptor incins 25 min .

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Musaca bulgareasca de cartofi