Muschiulet de porc cu chipsuri de cartofi, sos de piper verde si salata cu dresing de mustar

de luminitzaschiau in Porc, 28 Mar 2015 | 3910 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc muschiulet de porc
  • 3 cartofi
  • 10 g piper verde
  • 10 ml coniac
  • 20 ml vin alb
  • 1 lingurita
  • 150 ml smantana
  • 100 g salata rucola
  • 3 foi salata iceberg
  • 10 rosii cherry
  • 1 castravete
  • 1 lamaie
  • 1 lingurita mustar
  • 3 lg ulei masline
  • sare
  • piper
  • 100 ml vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu chipsuri de cartofi, sos de piper verde si salata cu dresing de mustar:

Muschiuletul de porc se condimenteaza cu sare si piper si se pune intr-o tigaie antiaderenta si se prajeste putin pe fiecare parte dupa care se pune intr-un vas de ceramica, se adauga 100 ml vin alb si se da la cuptor pentru 15 min.

Curatam cartofii si ii feliem subtire si ii prajim intr-o tigaie in care punem foarte putin ulei. Feliile de cartofi se prajesc pe rand fara sa se suprapuna in tigaie. Se scot pe hartie absorbanta.

Pentru sos punem boabele de piper verde in coniac si in 20 ml vin pe foc pana cand scade lichidul aproape de tot. Adaugam o lingurita de mustar si smantana si lasam sa fierba 3 min.

Salata se spala bine se taie potrivit , rosiile le taiem in 4 si castravete felii subtiri si facem dresing din 2 lg zeama de lamaie , 1 lingurita mustar si uleiul de masline. Adaugam dresingul numai inaite de servire.

Pentru a monta farfuria punem 2-5 felii de cartofi peste care punem 3 felii din muschiulet si peste turnam 2 linguri de sos. Salata dupa ce se amesteca bine cu dresingul se pune pe farfurie langa preparat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu chipsuri de cartofi, sos de piper verde si salata cu dresing de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc umplut