Muschiulet de porc cu chipsuri de cartofi, sos de piper verde si salata cu dresing de mustar

de luminitzaschiau in Porc, 28 Mar 2015 | 1177 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc muschiulet de porc
  • 3 cartofi
  • 10 g piper verde
  • 10 ml coniac
  • 20 ml vin alb
  • 1 lingurita
  • 150 ml smantana
  • 100 g salata rucola
  • 3 foi salata iceberg
  • 10 rosii cherry
  • 1 castravete
  • 1 lamaie
  • 1 lingurita mustar
  • 3 lg ulei masline
  • sare
  • piper
  • 100 ml vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu chipsuri de cartofi, sos de piper verde si salata cu dresing de mustar:

Muschiuletul de porc se condimenteaza cu sare si piper si se pune intr-o tigaie antiaderenta si se prajeste putin pe fiecare parte dupa care se pune intr-un vas de ceramica, se adauga 100 ml vin alb si se da la cuptor pentru 15 min.

Curatam cartofii si ii feliem subtire si ii prajim intr-o tigaie in care punem foarte putin ulei. Feliile de cartofi se prajesc pe rand fara sa se suprapuna in tigaie. Se scot pe hartie absorbanta.

Pentru sos punem boabele de piper verde in coniac si in 20 ml vin pe foc pana cand scade lichidul aproape de tot. Adaugam o lingurita de mustar si smantana si lasam sa fierba 3 min.

Salata se spala bine se taie potrivit , rosiile le taiem in 4 si castravete felii subtiri si facem dresing din 2 lg zeama de lamaie , 1 lingurita mustar si uleiul de masline. Adaugam dresingul numai inaite de servire.

Pentru a monta farfuria punem 2-5 felii de cartofi peste care punem 3 felii din muschiulet si peste turnam 2 linguri de sos. Salata dupa ce se amesteca bine cu dresingul se pune pe farfurie langa preparat.

Pofta buna!

 

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

29.03.2015, 19:31

Bya Ralu 1

30.03.2015, 16:57

ce bine arata

Panacris 1

02.04.2015, 08:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S