Muschiulet de porc impletit II

de corina241 in Porc, 9 Oct 2012 | 7625 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet fraged de porc
  • fire de ceapa verde
  • usturoi uscat
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc impletit II:

Muschiuletul de porc proaspat se taie pe lung in 3 fasii egale(aproximativ) ,dar nu pana la capat.Se lasa la unul din capete o portiune de 5 cm intreaga.Aici vom pune fasiile de ceapa verde pe lungimea muschiului si incepem sa impletim in 3.La capat prindem cu scobitori pentru a nu se desface.

Intr-un vas de yenna punem 3-4 linguri uneli de masline,cativa catei de usturoi infipti in muschiulet,presaram condimentele,apoi completam cu o cescuta mica de apa si cativa cartofi taiati in bucati.

Se lasa la cuptor cu capac cca 20 minute,iar pentru alte 10 minute tinut la cuptor dam capacul la o parte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impletit II" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet afumat cu cartofi la cuptor