Muschiulet umplut cu carnat

de divainbucatarie in Porc, 9 Noi 2010 | 12770 vizualizari

 

Aceasta este una din retele simple de muschiulet umplut, cu ajutorul careia orice incepator in ale gatitului nu poate da gres.

 

INGREDIENTE

  • 1 muschiulet de porc lunguiet
  • 3 carnati
  • 1 bucatica de kaizer
  • 1 ceapa mare
  • 1 catel usturoi
  • boia dulce
  • 2-3 frunzulite rozamarin
  • 1/2 lingurita de cimbru
  • sare
  • piper
  • 50 ulei
  • 1 ceasca vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet umplut cu carnat:

Taiem muschiuletul pe lungime si il batem putin. Condimentam pe una din parti cu boia, sare, piper, usturoiul pisat, cimbru si punem pe aceasta parte un carnat. Apoi rulam muschiuletul in jurul carnatului. Il intepam cu cateva scobitori pentru a fi siguri ca nu se desface.

Taiem ceapa in 4 sau 6 bucati si o punem pa langa muschiulet in tava. Peste acesta vom aseza kaizerul taiat feliute si rozmarinul tocat marunt. Mai saram si piperam putin, punem restul de carnat taiat bucati in tava. Turnam uleiul si vinul peste acestea si le dam la cuptor, la 200°C, acoperind totul cu o folie de staniol, direct pe carne, pentru 30 de minute. Apoi scoatem folia, intoarcem muschiuletul pe cealalta parte, fara a mai pune kaizerul deasupra (Kaizerul il lasam in tava langa carnat si ceapa) si il dam iar la cuptor, pana se va rumeni putin. Nu trebuie sa il lasam foarte mult pentru ca se va usca carnea.

Il putem servim cu cartofi (sub orice forma), mazare sote, ciuperci sau alta garnitura care va place.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Muschiulet umplut cu carnat 61670
retete culinare - Muschiulet umplut cu carnat 61671
retete culinare - Muschiulet umplut cu carnat 61672
retete culinare - Muschiulet umplut cu carnat 61673

COMENTARII (12)

Sylvia 1

03.12.2010, 19:47

Vai ce bun trebuie sa fie si asta

divainbucatarie 1

04.12.2010, 15:56

Multumesc!!!!

Bya Ralu 1

21.07.2012, 22:12

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S