Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Untul, de la temperatura camerei, il mixam cu zaharul pana devine spuma. Incorporam galbenusurile, apoi cacaoa, nuca macinata, coaja rasa de portocala si esenta de rom. Cernem faina, o amestecam cu praful de copt, o adaugam peste compozitia de mai sus. Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare, le incorporam usor cu o paleta de silicon in compozitia cu galbenusuri. Ungem cu unt o tava, o tapetam cu hartie de copt de 24/37 cm. Turnam compozitia, o nivelam, introducem prajitura in cuptorul incins, la o temperatura potrivita. Dupa 30-35 de minute, facem testul cu scobitorea si daca este gata, o scoatem din cuptor si o lasam sa se raceasca. O taiem bucati potrivite.
Glazura: Rupem ciocolata alba si cea amaruie intr-un bol de inox. O punem pe baie de aburi pana se topeste. Luam vasul de pe foc, adaugam miam miam-ul, de la temperatura camerei, amestecam. Cu o lingurita punem pe fiecare bucata de negresa glazura, apoi decoram cu nuca de cocos.
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult