Negrese

de karla in Prajituri, 19 Apr 2013 | 2300 vizualizari

 

Este o reteta superba ,este foarte pufoasa si are un gust de te scoate din minti, sper s-o incercati!

 

INGREDIENTE

  • am folosit o cana de 250 de ml
  • 1 cana apa
  • 4 linguri gem
  • 1/2 cana ulei
  • 2 cani faina
  • 2 linguri cu varf de cacao
  • 1 cana zahar
  • un varf de cutit de sare
  • 1 praf de copt
  • coaja rasa de portocala
  • bucati de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negrese:

Se bat ouale cu zaharul si sarea  pana devine o spuma  apoi se adauga gemul si se amesteca apoi ,iar mai apoi uleiul si se amesteca .

Apoi se pune apa si  coaja de portocala.Peste acest amestec lichid se adauga faina amestecata cu praf de copt si se incorporeaza bine.Inainte de a pune aluatul in tava adaugati bucatiile de ciocolata apoi puneti aluatul intr-o tava cu hartie de copt si se da la cuptor circa 30 de min la 180 de grade .Deasupra se poate pune zahar pudra ,ciocolata topita,glazura etc.

                                        Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

Sa nu deschideti cuptorul in primele 15 min

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Negrese 221090
retete culinare - Negrese 221091
retete culinare - Negrese 221092
retete culinare - Negrese 221093
retete culinare - Negrese 221094

COMENTARII (13)

karla 1

27.04.2013, 17:10

dar numai pot sa modific m-am incurcat si mi-am cerut scuze

Bunica 1

30.04.2013, 07:11

La multi ani!

karla 1

03.05.2013, 15:15

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55