Omleta cu piept de pui, rosii si Ceva Fin Delaco

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2013 | 1101 vizualizari

 

O omleta gustoasa facuta pentru mine si Denisa!

 

INGREDIENTE

  • jumatate de piept de pui
  • 2 rosii
  • 3 oua
  • 50 ml lapte
  • sare
  • Ceva fin Delaco
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu piept de pui, rosii si Ceva Fin Delaco:

Pieptul de pui se taie cubulete.

Ouale se bat cu sare si lapte. Pieptul de pui se amesteca cu ouale.

Tigaia se unge cu ulei , se lasa la incins si se toarna oul cu carnea.

Se taie rosiile rondele si se pun in tigaie.Se pune capac si se lasa sa se coaca.

La final se adauga Ceva fin si patrunjel.

 

TIPS-URI

1

Se poate pune si ardei rosu.

RETETA IN IMAGINI

Omleta cu piept de pui, rosii si Ceva Fin Delaco-0
Omleta cu piept de pui, rosii si Ceva Fin Delaco-1
Omleta cu piept de pui, rosii si Ceva Fin Delaco-2
Omleta cu piept de pui, rosii si Ceva Fin Delaco-3
Omleta cu piept de pui, rosii si Ceva Fin Delaco-4

COMENTARII (21)

Panacris 1

05.09.2013, 09:03

simona72 1

05.09.2013, 09:23

babi5 1

23.05.2014, 17:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04