Orez cu legume la cuptor

de angyb in Porc, 26 Sep 2013 | 4106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g orez
  • 200 g amestec mexican
  • 300 g prosciutto cotto
  • 1 ceapa
  • sare,piper
  • mozzarella
  • parmezan ras
  • Sos bechamel:
  • 50 g unt
  • 50 g faina alba
  • 550 ml lapte
  • sare, piper, nucsora
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume la cuptor:

Fierbem orezul conform insrtructiunilor de pe cutie. 

Intre timp calim ceapa taiata marunt adaugam prosciutto taiat marunt si il lasam sa se caleasca un pic .Adaugam amestecul de legume ,condimentam cu sare si piper. Adaugam amestecul de legume si prosciutto la orezul fiert si le amestecam bine.

Sosul bechamel: Topim untul la foc mic ,adaugam faina alba si turnam deasupra laptele si il lasam sa fiarba pana cand se ingroasa amestecand mereu.Luam de pe foc si condimentam cu sare,piper si nucsoara.

Intr-o tava termorezistenta intindem un pic de sos beschamel .adaugam un strat de orez ,parmezan si continuam pana cand treminam toate ingredientele.Deasupra presarem mozzarella taiata marunt si dam la cuptorul preincalzit aproximativ 30 de minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

angyb 1

26.09.2013, 14:53

Multumesc la toate

adry88 1

26.09.2013, 15:22

bun bun

deyutzky 1

26.09.2013, 15:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Orez prajit