Oua dietetice

de susu in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2015 | 599 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua, ulei de masline, folie alimentara
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua dietetice:

Se impatureste in doua o folie alimentara mai mare, se unge cu ulei de masline, se pune in gura unei cani mai mari si se sparge cate un ou.

Punem putina sare si piper dupa care legam bine folia.

Se pune fiecare cuib astfel pregatit in apa clocotita de pe foc sa fiarba pentru 2-3 minute pana se coaguleaza albusul.

Servim ouale calde cu paine prajita. 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Oua dietetice 379566
retete culinare - Oua dietetice 379567
retete culinare - Oua dietetice 379568
retete culinare - Oua dietetice 379569
retete culinare - Oua dietetice 379570
retete culinare - Oua dietetice 379571
retete culinare - Oua dietetice 379572

COMENTARII (6)

Bya Ralu 1

08.05.2015, 15:40

Rocsi 1

08.05.2015, 20:44

DeliciidelaM 1

31.03.2016, 10:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S