Oua umplute cu piept de pui

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 7 Ian 2011 | 41312 vizualizari

 

De revelion am vrut sa fac oua umplute ,dar nu mai voiam sa le fac cu pateu..asa ca m-am gandit sa le fac cu piept de pui...s-au mancat imediat si au fost foarte bune!!!!

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • jumatate piept de pui
  • 1 lingura mustar
  • 3 castraveciori murati
  • 1 lingurita unt
  • sare
  • piper
  • ulei
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu piept de pui:

Pieptul de pui il spalati,il taiati bucatele.

il punem intr-o tigaita cu apa la fiert,cu putina sare si piper.

9 oua le punem intr-o cratita cu apa,si le punem la fiert.

le lasam la fiert pana sunt tari.

dupa ce au fiert le trecem pe sub jetul de apa rece.

le lasam la racorit si le decojim de coaja,apoi le taiem in doua si le scoatem galbenusurile.

facem maioneza dintr-un galbenus tare,dat pe razatoarea cu ochiuri mici + 1 galbenus crud + o lingura mustar + ulei, care il punem treptat + putina zeama de lamaie mai la urma.

pieptul de pui dupa ce a fiert ,il scurgem de apa si il lasam sa sa racoresca.

dupa ce s-a racit,se taie bucatele foarte mici.

acesta il frecam cu o lingurita unt.

castraveciorii murati ii taiem bucatele mici,mici si ii amestecam cu pieptul tocat.

mai adaugam si o lingura maioneza.

amestecam bine toate.

cu acest amestec umplem jumatatile de albus.

le asezam pe un platou si le ornam cu putina maioneza(daca nu va este rau de la maioneza,puteti sa le asezti pe un pat de maioneza).

le ornati dupa bunul plac .

pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Oua umplute cu piept de pui-0
Oua umplute cu piept de pui-1
Oua umplute cu piept de pui-2
Oua umplute cu piept de pui-3

COMENTARII (51)

Rocsi

Rocsi 1

28.11.2013, 12:06

Krysty as manca si eu acum sa stii

Sylvia

Sylvia 1

28.11.2013, 16:56

superb !

Rocsi

Rocsi 1

28.11.2013, 21:18

Multumesc Sylvia

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!