Pachetele chinezesti de primavara

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2013 | 4428 vizualizari

 

Un aperitiv minunat!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr legume congelate(morcov, fasole verde, mazare, ardei)
  • jumatate de varza
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei de masline
  • foi de placinta
  • 1 albus de ou
  • 1 lingurita sos de soia dark
  • ulei de palmier pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele chinezesti de primavara:

Se lasa legumele la dezghetat.

Ceapa si varza se toaca.

Se pune o lingura de ulei de masline se pune ceapa tocata, varza si legumele la calit la foc mic si acoperite cam 20 min, se adauga sosul de soia si se condimenteaza cu sare si piper , se mai lasa cateva minute ca sa se intrepatrunda aromele si se lasa la racorit.

Se iau doua foi de placinta  se taie partate cam de 10 cm , se ung cu albusul de ou batut , se adauga compozitie de legume si se impacheteaza.

Se pun la prajit in uleiul incins cam 2-3 min pe fiecare parte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele chinezesti de primavara" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Empanadas cu legume si piept de pui