Pachetele cu gem de portocale

de cristinutanicolita in Dulciuri, 15 Dec 2014 | 3784 vizualizari

 

Un dulce rapid, gustos si mai e si de post!

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foitaj
  • gem de portocale
  • sirop de zahar ars
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu gem de portocale:

Aluatul dezghetat se taie in patrate,se pune cate o lingurita de gem si se impaturesc.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt,se ung cu sirop si se coc pana devin aurii.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot pudra cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu gem de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Trigonele cu gem de gutui din foietaj