Pacheţele de primăvară

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2013 | 2250 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 de foi de orez
  • 1 morcov, ras
  • 1/4 țelină, rasă
  • 1 ceapă roșie mică, tăiată julienne
  • 5 frunze de varză tăiate fâșii
  • 1/2 ardei roșu, tăiat fâșii
  • 2 căței de usturoi
  • 1 bucată mică de ghimbir, rasă
  • 1 1/2 linguri sos de soia light
  • puțin ulei de măsline
  • sare/piper
  • 1 linguriță ulei de susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pacheţele de primăvară:

Într-o tigaie se încălzește puțin ulei de măsline. Se adaugă usturoiul și ghimbirul și se sotează câteva minute. Se adaugă legumele rămase și se călesc până se înmoaie, 7 minute. Se adaugă sosul de soia și uleiul de susan și se amestecă până la omogenizare. Se adaugă sare și pieper dacă este necesar. 

Foile de orez se înmoaie una câte una în apă rece până devin maleabile. Se așează umplutură spre unul dintre capete. Se aduce marginea dinspre noi spre centru, apoi cele laterale. Se rulează până la capăt. 

Se procedează la fel și cu cele rămase. 

Se pot consuma imediat sau se pot prăji în baie de ulei până devin aurii. 

Se servesc cu sosuri dulce-acrișor sau soia. 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pacheţele de primăvară 203222
retete culinare - Pacheţele de primăvară 203226

COMENTARII (12)

Zamfira 1

09.02.2013, 19:38

mamaieelena 1

09.02.2013, 21:00

bun

Panacris 1

09.02.2013, 21:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55