Paine pentru mic dejun

de janet in Piine, 12 Iul 2010 | 1713 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -aluat simplu de paine
  • -3 oua
  • -un ardei iute verde
  • -3 bucati de carnat proaspat
  • -50 gr.cascaval
  • -50 gr.telemea
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine pentru mic dejun:

Intr-o tigaie punem la incins 50 ml ulei in care vom pune carnatul scos din membrana,amestecam ,lasam sa-si schimbe culoarea si adaugam ceapa taiata marunt si ardeiul. Calim 2 minute si adaugam ouale. Amestecam totul si cand oul incepe sa se coaguleze oprim focul. Lasam la o parte si pregatim aluatul.

Cum spuneam ,aluatul este simplu: faina,apa ,drojdie si o lingura de ulei. Cind a crescut,il punem pe planseta infainata si sucim o foaie mai grosuta.Peste foaia de aluat punem amestecul de cirnati cu ou.Rulam si punem intr-o tava de cozonac ,unde il lasam cam 15 min.la crescut.
Dupa ce a crescut ,ungem cu ou batut si punem la cuptorul de dinainte incins cam 30-35 de min.

Cand este gata lasam sa se raceasca, feliem si servim langa o cana de lapte batut, asa cum am facut eu.

Este grozava, cu laptele rece de la frigider...il ador!

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Paine pentru mic dejun-0
Paine pentru mic dejun-1
Paine pentru mic dejun-2
Paine pentru mic dejun-3
Paine pentru mic dejun-4
Paine pentru mic dejun-5

COMENTARII (5)

onuta

onuta 1

12.07.2010, 23:27

chgiar ca.ce bunatate.mai ales dimineata.

nadina73

nadina73 1

17.07.2010, 02:06

gata am pus eu furca furataa fost un hot,super idie e la favo deja 5 furcu

janet

janet 1

18.07.2010, 17:37

Ma simt onorata , ca ati ales sa puneti reteta la favorite! Se poate face cu ce dorim ,cu ce avem la indemina...mie imi place calda, cum imi place piinea de obicei!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!