Pandispan cu prune

de mena29 in Prajituri, 6 Aug 2011 | 4552 vizualizari

 

Am primit niste prune zilele trecute si m-am gandit sa fac niste galuste cu prune insa sotul meu a fost de parere ca mai bine ar fi sa fac o placinta sau o praji cu prune.Am ales o varianta foarte rapida si a iesit ceva delicios- pandispan cu prune.Va invit si pe voi la o portie.:*:*

 

INGREDIENTE

  • 10 oua;
  • 1 pahar ulei;
  • 2 pahare lapte;
  • 1 plic praf de copt;
  • 1 vanilie;
  • 400g zahar;
  • 22 linguri faina;
  • 1 varf cutit sare;
  • 1 kg prune.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu prune:

Am separat albusurile de galbenuse.Am mixat bine albusurile dupa care am adaugat treptat zaharul si vanilia.Am adaugat galbenusurile amestecate cu lapte si cu ulei peste spuma de albus si am amestecat usor.Am adaugat faina cernuta si praful de copt.In tava tapetata cu hartie de copt am pus aceasta compozitie peste care am pus prunele spalate si curatate de samburi si am copt in cuptorul preincalzit la 180 grade C, cam 25 min.Cand s-a racit am pudrat pandispanul cu prune  cu zahar pudra.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pandispan cu prune 119438
retete culinare - Pandispan cu prune 119440
retete culinare - Pandispan cu prune 119441

COMENTARII (29)

Cris2711 1

27.08.2011, 15:35

cat de draga poate sa-ti fie sorela mea,daca faci exceptie

brunetica 1

22.10.2011, 08:27

incerc si eu reteta arata delicioasa

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 22:15

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55