Panna cotta cu zmeura

de vio_dreams in Dulciuri, 22 Aug 2013 | 22124 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 ml lapte
  • 600 ml frisca lichida
  • 3 linguri esenta rom
  • 300 gr zmeura
  • 4 linguri zahar
  • 2 plicuri gelatina
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu zmeura:

Intr-un vas punem laptele si frisca lichida. Le incalzim dar fara sa le aducem pana la punctul de fierbere. Adaugam esenta de rom si gelatina dizolvata conform indicatiilor de pe ambalaj. Turnam in cupe trei sferturi din compozitie. Dam la frigider dar nu pana se intareste de tot ci doar cat sa se inchege putin, sa nu mai fie lichida compozitia.

Intr-un vas punem zmeura impreuna cu zaharul si le dam in cateva clocote pana capata consistenta unui sos.

Lasam sa se raceasca si apoi punem cate 2-3  linguri  in fiecare cupa, peste panna cotta.

Turnam deasupra compozitia de panna cotta ramasa.

Dam la frigider pana se intareste. Decoram cu zmeura si eventual frunzulite de menta. Se serveste rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Panna Cotta cu Zmeura