Papricas cu galuste din faina si gris

de jolygina in Pui, 30 Mar 2012 | 4544 vizualizari

 

eu am facut o combinatie pentru galusti am pus si gris si faina

 

INGREDIENTE

  • cateva bucati de pui ,aripi ,copanele (eu am pus 2 pulpe si 2 aripi )
  • 4 cepe
  • o capatana de usturoi
  • 2 linguri de bulion
  • 2 oua
  • 3 linguri de faina
  • 3 linguri de gris
  • putin delicat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas cu galuste din faina si gris:

Taiem ceapa solzisori, portionam pulpele si le punem imperuna cu ceapa cu putina apa la fiert, cam cat sa le acopere. Cine nu are probleme cu prajala poate sa le caleasca putin inainte si apoi toarna apa peste ele. Cand sunt aproape fierte adaugam bulionul si usturoiul pisat si putin delicat 

In timp ce o lasam sa fiarba in continuare facem galustile. Batem bine ouale, punem putin delicat si o lingura de ulei, apoi turnam in ploaie faina si grisul. Cand sunt gata incorporate toate le luam cu lingura si le fierbem intr-o craticoara in care avem apa clocotita cu sare. Cand s-au ridicat le mai lasam cateva minute si le scoatem. Le punem peste carnita si sos si le lasam inca 15 min sa fiarba in continuare acolo ,pentru a patrunde bine si in ele sosul 

Ornam cu patrunjel

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Papricas cu galuste din faina si gris 154882
retete culinare - Papricas cu galuste din faina si gris 154883
retete culinare - Papricas cu galuste din faina si gris 154884
retete culinare - Papricas cu galuste din faina si gris 154885

COMENTARII (21)

jolygina 1

22.04.2012, 10:37

multumesc cocolina

mihaelar63 1

17.05.2012, 11:10

Cu galuste de faina am facut , dar si cu gris nu

jolygina 1

17.05.2012, 19:20

pai eu le-am combinat si faina si gris

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55