Parjoale surpriza

de lenca21 in Mancaruri cu carne, 27 Dec 2009 | 3936 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de carne tocata
  • 1ou
  • 3 linguri de parmezan
  • 1cartof crud
  • sare
  • piper
  • dafin
  • miez de paine(2-4felii)
  • 1 ceapa
  • 2 tulpini de telina
  • mustar
  • 2-3 linguri de lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale surpriza:

 se mesteca 400gr de carne tocata (mixt vita-porc) cu1ou, 3 linguri de parmezan,si amestecul urmator, macinat in blender (sa fie ca o crema):

Amestecam totul cu carnea si dam la frigider 2ore.

Separat se fierb 3 oua si se racesc

Impartim carnea in 3 parti si facem 3 maxi parjoale cu oul in mijloc. Dam prin pesmeti deasupra si invelim in aluminiu

Se da la cuptor cca 1 ora, dupa care se deschid pungile si mai coacem cca 20min ca sa rumeneasca deasupra 220° Inainte de a taia feliile se lasa putin sa se raceasca ca sa ramina carnea mai compacta. POFTA BUNA

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Parjoale surpriza 12664
retete culinare - Parjoale surpriza 12665

COMENTARII (3)

rivka 1

27.12.2009, 16:38

rivka 1

28.12.2009, 15:24

am facut si eu azi ca am avut o punguta de 200 gr de carne tocata de vita si nu stiam oricum ce sa fac cu ea...ouale mele sunt enorme dci mi-au iesit doar 4 bile, mari, nu le-am mai pus in staniol doar prin pesmet, fff repede s-au facut 30minute.
mi-au iesit 4, foarte bune, le mai fac sunt spornice.

Dana Cristea - pusikmea 1

03.04.2010, 22:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55