Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
O pascuta tare buna, delicioasa si cu ingrediente la indemana!
Branza de vaci o amestecam cu sarea, zaharul, ouale si esenta de vanilie. Dupa ce am omogenizat bine totul adaugam si stafidele pe care le-am fiert putin in apa cu esenta de rom.
Intr-o tava rotunda de 24cm am pus aluatul de cozonac, pe care l-am intins usor cu mana, de cca. 0.5cm grosime. In mijloc am asezat umplutura de branza, iar surplusul de aluat, l-am dat
peste umplutura, apoi am uns totul cu galbenus de ou. Dam tava la cuptorul incins pana ce pascuta se rumeneste frumos deasupra, cca. 30 minute la foc mediu.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult