Pastai scazute cu sos tomat

de Tabita _ in Mancaruri de legume, 27 Mar 2014 | 8627 vizualizari

 

Dupa cum am mai spus imi place fasolea sub orice forma.

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole pastai
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pasta de tomate
  • ierburi de provence
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai scazute cu sos tomat:

Se curata si se toaca ceapa.

Fasolea se spala si se taie capetele. Daca e necesar se rupe in 2-3.

Se caleste ceapa. Se adauga apa si fasolea. Cand e aproape fiarta, se adauga pasta de tomate diluata intr-o ceasca cu apa.

Se condimenteaza cu sare si ierburi de provence dupa gust.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se condimenteaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai scazute cu sos tomat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Tabita _ 1

28.03.2014, 00:14

Luana

MIUTA 1

28.03.2014, 12:34

laura_n 1

28.03.2014, 17:15

aau, ce bune! mie imi place sa pun si usturoi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fasole verde scazuta