Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Imi place sa pregatesc din cand in cand paste cu branza, sunca de porc, oua, smantana si cascaval.
Se fierb pastele al dente in apa cu putina sare si o lingura de ulei (sa nu se lipeasca).
Se preincalzeste cuptorul. Intre timp, se rad cascavalul, branza si se taie in felii subtiri sunca de porc.
Se pregateste intr-un castron sosul: se bat ouale, se adauga sare, smantana si laptele si se amesteca bine.
Cand pastele sunt aproape fierte, se rastoarna intr-o tava (in care am pus un strat subtire de ulei). Se presara branza rasa, feliile de sunca, apoi sosul, iar la urma, cascavalul ras.
Dam la cuptor cam 25-30 de minute.
Se serveste calda.
Pofta Buna!
Timp: 40min
Portii: 6
Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2016/10/paste-carbonara.html
1
In mod normal se rumeneste si sunca in putin ulei incins, dar eu nu am mai prajit-o pentru ca oricum le dau la cuptor si mi se par mai gustoase asa.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult