Paste cu sunca,legume si smantana

de reisnaor_2006 in Paste, 6 Ian 2016 | 1626 vizualizari

 

Delicioase si foarte bune pentru masa de seara.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de paste
  • 100 gr de sunca
  • 200 gr de ciuperci
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ceapa porivita
  • 100 gr de branza de vaca
  • 100 gr de cascaval
  • 150 gr de smantana
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sunca,legume si smantana:

            Punem apa la fiert pentru paste.Taiem cubulete ceapa, sunca,ardeiul kapia,branza,cascavalul.Intr-o tigaie punem 3-4 lg de ulei de masline si calim putin ceapa,ardeiul,ciupercile.Dupa ce s-au calit adaugam sunca,branza si cascavalul.Cand incepe sa se topeasca cascavalul adaugam smantana,sarea si piperul si omogenizam.

            Pastele fierte le scurgem de apa si le punem intr-un castron.Peste adaugam compozitia facuta si amestecam sa se omogenizeze.Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

Porumbul completeaza foarte bine ceapa din reteta.

2

Se incalzeste apa, se sareaza, cand fierbe se adauga pastele.

3

Pastele trebuie sa fie moi si sa se poata mesteca. Cind sunt gata le punem la scurs intr-o strecuratoare si le stropim cu ulei ca sa nu se lipeasca.

RETETA IN IMAGINI

Paste cu sunca,legume si smantana-0
Paste cu sunca,legume si smantana-1
Paste cu sunca,legume si smantana-2
Paste cu sunca,legume si smantana-3
Paste cu sunca,legume si smantana-4
Paste cu sunca,legume si smantana-5
Paste cu sunca,legume si smantana-6
Paste cu sunca,legume si smantana-7
Paste cu sunca,legume si smantana-8

COMENTARII (20)

dantes

dantes 1

09.01.2016, 14:20

Bune!

reisnaor_2006

reisnaor_2006 1

09.01.2016, 22:16

mihaelar63

mihaelar63 1

11.01.2016, 12:41

La paste-mi sta capul azi )

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!