Paste cu varza calita si kaiser

de adasev12 in Penne, 12 Mai 2013 | 5372 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste
  • o varza mai mica sau jumatate de varza mai mare
  • 100 g kaizer
  • 2 foi de dafin
  • o ceapa mai mica
  • o lg de untura de porc
  • sare, piper, marar verde
  • 2 lg de smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu varza calita si kaiser:

Mai intai calim varza: o taiem fideluta, o frecam cu sare si piper bine, incingem untura si calim putin ceapa taiata marunt.

Adaugam varza si foile de dafin si calim varza sub capac, adaugand din cand in cand cate o cescuta de apa.

Lasam cam 20 min , la foc moale, apoi adaugam si kaizerul taiat felii, mai calim vreo 5-6 min si luam de pe foc.

Pastele le fierbem separat  in apa cu sare, 1 l apa la 100 g paste.
Le scurgem si punem in farfurii, adaugam varza si o lg smantana, si garnisim bine cu marar verde.

Smantana este optionala, mie asa-mi place varza calita.

O incantare a simturilor!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu varza calita si kaiser" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

adasev12 1

13.05.2013, 09:31

simona72, asa facea mama acasa, cu taitei de casa...era suuuuperrrrr....dar merge si asa

adasev12 1

13.05.2013, 09:31

multumesc de aprecieri tuturor

babi5 1

16.12.2014, 08:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos bechamel, ciuperci si mozzarella