Pate vegetal de naut

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 1 Sep 2017 | 3751 vizualizari

 

De cand am vazut aceasta reteta la Silvia mi-a placut tare mult .E o reteta usor de facut ...si numai buna cand se doreste ceva rapid ...
https://www.bucataras.ro/retete/pate-vegetal-de-naut-76685.html
 

 

INGREDIENTE

  • 480 gr naut fiert
  • 1\2 ceapa
  • 100 ml ulei
  • 2 rosii uscate
  • sare
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate vegetal de naut:

1.  Ceapa o curatam, o spalam si o tocam marunt. 

2.  Rosiile uscate le scurgem bine de uleiul din conserva si le tocam marunt . 

3.  Patrunjelul proaspat il spalam si il tocam marunt. 

4. Punem intr-un bol nautul,ceapa,rosiile uscate si uleiul. Mixam totul foarte bine cu ajutorul unui blender pana devine totul o pasta. Potrivim de sare. 

5.  Adaugam patrunjelul si amestecam bine cu o lingura de lemn. 

6.  Servim pateul de naut pe paine si il pastram  la frigider pana in momentul  servirii.

POFTA BUNA ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate vegetal de naut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

- Andreea - 1

02.09.2017, 14:56

Oana

- Andreea - 1

02.09.2017, 14:56

Dantes

kytz 1

09.09.2017, 10:12

Tare bun, mai ales pentru copii!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat