Pernute din mamaliga ramasa

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2013 | 3664 vizualizari

 

stiti deja ca nu aruncam mamaliga veche de o zi.Iata o alta idee despre ce putem face cu ea-pernute crocante pt.rontait la televizor

 

INGREDIENTE

  • mamaliga rece de a doua zi;
  • faina in cantitate aproximativ egala cu mamaliga
  • ulei pt.prajit
  • 2 linguri branza rasa sarata si tare
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pernute din mamaliga ramasa:

Mamaliga rece, am amestecat-o cu faina si putina branza rasa din aceea foarte tare si sarata si apoi am framanatat la ea pana ce a iesit un aluat nelipicios. Intr-un minut a fost gata toata operatiunea. Am intins subtire o foaie si am decupat triunghiuri. Am incins putin ulei in tigaie si am fript triunghiurile .Ele se umfla singurele si se fac pernite. Se intorc pe ambele parti. Se rontaie cu multa placere in fata Tv :))

 

RETETA IN IMAGINI

Pernute din mamaliga ramasa-0
Pernute din mamaliga ramasa-1

COMENTARII (17)

Satisfyyourcravings 1

27.01.2013, 14:32

Cred că voi încerca şi eu reţeta! Îmi place!

merisor 1

27.01.2013, 14:55

Ce interesant! Tocmai ce am avut mamaliguta la dejun si nu stiam ce sa fac cu restul

epurasha2bb 1

27.01.2013, 16:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20