Peste la cuptor

de anisoara in Peste, 9 Feb 2010 | 14243 vizualizari

 

Pestele la cuptor este o mincare foarte usoara si rapida de preparat si in acelasi timp foarte sanatoasa .Va recomand aceasta reteta pentru o cina de seara , asortata cu o salata din legume proaspete, sau o garnitura preparata din orez cu legume si verdeata.

 

INGREDIENTE

  •  600 gr de peste proaspat
  • 4 catei de usturoi  
  •  2 linguri de ulei de masline  
  •  o lingurita de marar uscat  
  •  o lingurita de patrunjel uscat  
  •  sare  
  •  folie de aluminiu  
  •  jumatate  lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor:

1.  Se incinge cuptorul pina la temperatura de 200C.

2.  Se curata bine pestele de pelita si de oasele mari.Se sareaza pe ambele parti . Se curata cateii de usturoi si se taie feliute.

3. Se inveleste tava cu hirtie de aluminiu si se toarna ulei de masline.

4. Se aranjeaza  pestele in tava, se presara cu marar si patrunjel uscat. Se adauga usturoiul  feliute si se coace in cuptor  20 minute.

Pestele la cuptor se serveste la masa cu orez preparat cu legume si verdeata.

 

TIPS-URI

1

peste la cuptor - o reteta sanatoasa,simpla, perfecta pentru cina

RETETA IN IMAGINI

Peste la cuptor-0
Peste la cuptor-1

COMENTARII (7)

mihaelar63

mihaelar63 1

10.02.2010, 00:53

PapaBun

PapaBun 1

10.02.2010, 02:33

Dar ce peste este, asta ma intereseaza.

anisoara

anisoara 1

10.02.2010, 13:31

Bun venit PapaBun : La intrebarea pusa , poti sa-ti spun ca acest peste se numeste PANGA- este un peste cu carnea alba fina, fara oase mici, la gust seamana cu pestele limba , numai ca are un sabor de peste mai pronuntat, mai intens. Nu stiu denumirea lui in limba romana .
Mihaiela Pofta buna .

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!