Peste rasol

de ana in Peste, 26 Iun 2010 | 5522 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr peste
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1/2 ceapa
  • 1 rosie
  • 20 gr otet
  • sare
  • usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste rasol:

Pestele il punem la fiert cu morcovul taiat rondele,ardeiul si ceapa taiate ,otetul ,si asezonam cu sare .

Il fiebem cca 30 de minute,timp in care feliem rosia si o gratinam .Pregatim mujdei de usturoi si servim alaturi de peste .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste rasol" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

nadina73 1

26.06.2010, 23:11

super bun si eu vreau nota maxima anuto super bun

nadina73 1

26.06.2010, 23:12

vai danuta da ce severa mai esti cu bietul copil ,eu nu am tinut cont chiar asa de stric cu mancarea dupa 7 luni iam dat orice in afara de fasole ,varza si afumaturisi sant mari si voinici

ana 1

27.06.2010, 07:45

Nadina exact ,cam de acelasi lucru am tinut si eu seama ,mai adug carnita de porc si prajelile.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Somn in crusta crocanta cu sos picant de usturoi ,chilli si capere